In het Haagsche Zeeheldenkwartier.
Sinds half februari 2012 zijn we in Den Haag actief onder de naam Lekker Brood. Op de website van Lekker Brood zie je de ambacht van onze partner.
Onze broodspecialiteiten worden inmiddels allemaal gebakken met biologische grondstoffen, op een wijze die nog meer smaak en karakter toevoegt aan onze broden. Daar nemen we de tijd voor. Een Lekker Brood is immers 48 uur onderweg voordat het op de toonbank ligt. Daaraan voegen we betrokkenheid toe. Ieder Lekker Brood wordt met passie bewerkt voordat het de stenen ovenvloer opgeschoten wordt.
We blijven op zoek naar mogelijkheden om het morgen beter te doen. Zoals bijvoorbeeld biologische grondstoffen die we het liefst zo lokaal mogelijk inkopen. Maar daar hoort natuurlijk ook bij een (gedeeltelijke) vervanging van zout op een vernieuwende wijze, die gewaardeerd zal worden.
Nu we in onze bakkerij alleen nog maar biologische ingrediënten gebruiken, kunnen onze bakkers het assortiment Lekker Brood verder uitbreiden. Inmiddels hebben de bakkers, samen met een aantal klanten, een tarwebrood met pompoenpitten ontwikkeld, een Lekker Brood dat boven verwachting presteert. Ook is er een verrassend frisse muffin met frambozen van Raspberry Max ontwikkeld. Twee aanmoedigingen om samen verder te gaan.